Контакт

Mail: contact@ultradesign.mk
Мобилен: 072 653 573
Локација: Орце Николов бр. 93 локал 7  - дебар маало од кружниот тек улицата која води кон градскиот парк
(спроти градинката до фризерниците и сликарот). Скопје, Македонија
Работно време: секој ден од 11:00 до 20:00

ultradesign.mk © 2011