Услуги

* ИЗРАБОТКА НА МАИЦИ, БЛУЗОНИ, ДУКСЕРИ ПО СОПСТВЕНА ЖЕЛБА ИЛИ СВОЈ ДИЗАЈН
* КОМПЛЕТНО ГРАФИЧКО РЕШЕНИЕ НА МАИЦА И ШТАМПАЊЕ
* ИЗРАБОТКА И ШТАМПА НА ЛЕНЕНИ ТОРБИ (40cm)
* ИЗРАБОТКА НА ЅИДНИ СТИКЕРИ ПО СОПСТВЕНА ЖЕЛБА (макс. ширина 70cm)
* КАТИРАЊЕ НА ФОЛИЈА, ПЛИШ, ФЛЕКС (ГУМА)
* ШТАМПАЊЕ НА СОПСТВЕНА ОБЛЕКА

ultradesign.mk © 2011